Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

ASMO 2020 Eagle - nadzor zaštite

Što je ASMO 2020 Eagle?

ASMO 2020 EAGLE je naš inovativan proizvod s namjenom zaštite nepristupačnih područja!

ASMO 2020 Eagle je kombinacija naprednog hardvera i softvera. Sastoji se od više lokalnih autonomnih jedinica koje putem izravnih bežičnih linkova ili putem 4G mreže šalju podatke prema centralnom nadzornom mjestu. Ovisno o konfiguraciji terena, lokalne jedinice mogu biti međusobno povezane i prenositi signal jedna preko druge.

Sredstvo detekcije je u svakom slučaju pokretna kamera visokog zuma i visoke razlučivosti. Slika sa  videokamere se u realnom vremenu analizira na centralnom nadzornom mjestu i dežurnoj osobi signalizira alarm u slučaju detekcije neželjenog događaja (kretanje osoba, požar i sl.).

Sustav se napaja iz fotonaponskih ploča i agregata na tekuće gorivo. Naša tvrtka Partner Electric u projektu sustava proračunava potrebnu površinu panela s obzirom na područje ugradnje ASMO-a.

Osim motrenja samog područja, sustav je također opremljen senzorima za nadzor ispravnosti vlastitih komponenti.

ASMO 2020 Eagle je sustav koji je u praksi implementiran i trenutno je u svojoj drugoj godini testiranog i pouzdanog rada.

ZAŠTO ASMO EAGLE 2020?

PREDNOSTI OVOG INOVATIVNOG RJEŠENJA LEŽE U KLJUČNIM FUNKCIONALNOSTIMA KOJE SU OSIGURANE CJELOVITOM I SUSTAVNOM IZVEDBOM SUSTAVA NADZORA I DOJAVE:

ASMO 2020 EAGLE I VREMENSKI UVJETI

ASMO 2020 EAGLE JE OPERABILAN U SVIM VREMENSKIM UVJETIMA I NE ZAGAĐUJE OKOLIŠ U REDOVNOM REŽIMU RADA.

Ovaj inovativni proizvod, njegova cjelovitost i multifunkcionalnost te usluga pametnog monitoringa ide u korak s trendovima na području sigurnosti te očuvanja okoliša i biološke raznolikosti.

Partner Electric (PE) je posvećen smanjenju vlastitog utjecaja na okoliš te unaprjeđenju poslovanja kroz inovacije kao što je ASMO 2020 Eagle. Kao i istraživanjima koja nam omogućuju praćenje potreba i želja naših klijenata bez obzira na segment industrije. Sve naravno u cilju podizanja kvalitete naše usluge kroz dodatna ulaganja u nove tehnologije i znanja.

U sklopu projekta Partner Electric implementira aktivnosti optimizacije poslovnih procesa kroz Softver za praćenje resursa, analitiku i projekciju strateškog razvoja.

Cilj ove aktivnosti je uvođenje inovacije u poslovanje tvrtke instrumentom Rotirajuće matričnog modela organizacije u poslovanje. Inovacija koristi matrični pristup, međutim uvodi i element rotacije . Uvođenjem elementa postići će se optimalna raspoređenost ljudskih resursa i kroz projekte i kroz strukturu, posebno važno kod malih i brzorastućih tehnoloških tvrtki.

Navedeno softversko rješenje za analitiku i projekcije strateškog razvoja pruža mogućnost praćenja zaokupljenosti ljudskih resursa. Sve u svrhu kako bi se lakše upravljalo njihovim opterećenjima, a uvodi potpuno novu organizacijsku shemu poslovanja. 

PARTNER ELECTRIC je visokoprofesionalna tehnološka tvrtka specijalizirana za projektiranje i implementaciju sustava tehničke zaštite-privatne zaštite, vatrodojave i plinodetekcije.

Zahvaljujući našoj širini znanja i predanosti pružanju vrhunske usluge prilagođene svakom pojedinom klijentu, mi smo pouzdan partner za sve vaše potrebe planiranja i projektiranja, izvođenja ili puštanja sustava u rad.

Kliknite na naše reference i pogledajte neke od najvećih projekata na kojima smo radili.

    Javite nam se s povjerenjem!

    Your email address will not be published. Required fields are marked *

    Povucite za potvrdu


    Mi smo stručan tim iskusnih profesionalaca u području vatrodojave i tehničke zaštite, specijaliziranih za izradu kompleksnih projektnih rješenja i OIE te kompletnu realizaciju projekata po sistemu ‘ključ u ruke’.

    Ukoliko Vam je povjerenje bitna stavka usmjeravamo Vas da pogledate i kliknete na “Što naši partneri i klijenti kažu o nama” kako bi vidjeli više o našem iskustvu. Također osim povjerenja i dugogodišnjeg iskustva omogućavamo i veliki spektar povezanih usluga. Također pogledajte i naše Usluge i Sustave zaštite koje omogućavamo za naše mnogobrojne klijente. S obzirom na širinu usluga olakšavamo naših klijentima jednostavnost poslovanja.