Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

Novosti
Poslovni smještaj

Na krovu naše tvrtke, Partner Electric, u Kobiliću pored Zagreba i Velike Gorice, u prostorijama u kojima osmišljavamo nova visokotehnološka rješenja na području fotonaponskih elektrana, vatrodojave, odimljavanja, tehničke zaštite i srodnih sustava, u pogon je puštena fotonaponska elektrana za vlastite potrebe.

Elektrana snage 10 KW godišnje će, očekuje se, proizvoditi oko 11.000kWh  električne energije, što čini cca 60 posto svih potreba za električnom energijom naših poslovnih prostora i luksuznih apartmana za najam. Fotonaponski moduli postavljeni su na preko 100 četvornih metara raspoložive krovne površine.

„Fotonaponska elektrana je bitan iskorak u smanjenju poslovnih troškova naše tvrtke kao i smanjenju emisije ugljičnog dioksida. Godišnje očekujemo uštedu u potrošnji energije od oko 17.000,00  kuna“

na svečanosti puštanja u pogon elektrane rekao je Anto Tomas, direktor prodaje i razvoja Partner Electric-a. Izvršni direktor g. Zoran Kalevski, također je rekao da je solarna elektrana samo dio noviteta koje je Partner Electric uvodi u svoje poslovanje zadnjih godina.

I to uz bok inoviranom izvedenom projektu Autonomnog sustava monitoringa okoline, ASMO 2020 Eagle, koji se također nalazi na krovu tvrtke i dostupan je za prezentaciju uz prethodnu najavu.

fotonaponska elektrana

Gradnja  fotonaponske elektrane tvrtke Partner Electric je investicija u iznosu od  80.000,00 kn  kuna, te se povrat investicije uz redovno održavanje očekuje u sljedećih 6 godina.

Što su fotonaponska elektrana?

Fotonaponske elektrane su fotonaponski sustav koji ima mrežni sustav, a to znači da proizvedenu električnu energiju predaje u elektroenergetski sustav. Fotonaponske elektrane omogućuje izravnu pretvorbu sunčeve energije u električnu i predstavljaju jedan od najelegantnijih načina korištenja energije Sunca

Zašto Partner Electric?

Partner Electric d.o.o. prati stalni razvoj svjetske tehnologije u području sustava tehničke zaštite i elektroinstalacije, te kontinuirano ulaže u novu, tehnološki najmoderniju opremu.

Saznajte više o nama i našim uslugama, kako poslujemo i kako Vam možemo pomoći klikom na O nama.