Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// NEKRETNINE

Namješteni stanovi

4TREES apartmani smješteni su na jedinstvenoj lokaciji u mirnom predjelu malenog ruralnog mjesta na samo 6km od zračne luke Franjo Tuđman te 15km od centra Zagreba. Okružen prirodom i potpuno prilagođen svim potrebama poslovnog putnika i modernog stila života, 4TREES priča jednu potpuno drugačiju priču. Vrhunska udobnost svakog apartmana, pomno odabrani interijer, ugodan eksterijer te mirna lokacija odlično povezana sa gradom Zagrebom zadovoljit će sve Vaše kako poslovne, tako i privatne potrebe. 

Naš novoizgrađeni objekt nudi smještajne kapacitete koji se sastoje od jednog studio apartmana kategorije 4* i tri studio apartmana kategorije 3*. Svi apartmani su prostrani, potpuno opremljeni i klimatizirani te uključuju dnevni boravak sa potpuno opremljenom kuhinjom i satelitskim TV-om, spavaću sobu sa satelitskim TV-om i kupaonicu te besplatan wi-fi.

U sklopu objekta također pružamo mogućnost korištenja uređene i potpuno opremljene terase sa roštiljem te privatni parkirni prostor.

Gostima je dostupna i usluga prijevoza luksuznim VIP kombi vozilom Mercedes V klase kapaciteta do 7 putnika za potpun užitak i sigurnost Vaše vožnje, bilo da se radi o usluzi transfera ili prijevozu u vlastitom aranžmanu do bilo koje destinacije u zemlji. Na raspolaganje Vam stavljamo opciju najma vozača ili vlastite organizacije prijevoza.

Opustite se u suvremenom luksuzu i iskusite sofisticiranost usluge 4TREES. Funkcionalna kuhinja potpuno opremljena najmodernijim uređajima i aparatom za kavu, savršeno udobno namješten boravak sa konvekcijskim radijatorom i satelitskim TV prijemnikom, vrhunski uređene kupaonice sa walk-in tušem u kombinaciji sa luksuznim box spring krevetima u spavaćim sobama omogućuju Vam istinsko opuštanje uz osjećaj posebne pažnje.

// NEKRETNINE

Izaberite Vaš apartman

Apartman 101

Apartman 45 m2 za 2 osobe

Apartman 102

Apartman 35 m2 za 2 osobe

Apartman 103

Apartman 50 m2 za 4 osobe

Studio Apartman 104

Apartman 28 m2 za 2 osobe

Business+

Klimatizirani poslovni prostor sa svom opremom i uređajima