Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// DJELATNOSTI TVRTKE

Prodaja sustava za dojavu požara i tehničku zaštitu

Jedna od djelatnosti tvrtke Partner Electric d.o.o. je i prodaja sustava za dojavu požara i tehničku zaštitu. Naši djelatnici su u potpunosti obučeni za projektiranje, ugradnju, održavanje i servisiranje sustava svih proizvođača koje zastupamo. Ukoliko odaberete našu tvrtku za vođenje kompletnog životnog ciklusa vašeg sustava, od projektiranja do održavanja, nudimo vam petogodišnje jamstvo na ispravnost sustava. U nastavku možete pogledati naše partnere čije proizvode zastupamo na tržištu.

Naši partneri

Carrier Fire & Security

PARTNER ELECTRIC je certificirani partner tvrtke Carrier Fire & Security za našu regiju (nekad General Electric Security) od 2003. godine. Radi se o cijenjenom europskom proizvođaču sustava za dojavu požara i tehničke zaštite s dugogodišnjom tradicijom za kojeg je garantirana dostupnost zamijenskih dijelova i tehničke podrške kroz cijeli radni vijek opreme.

Videotec

Videotec je talijanski proizvođač visokokvalitetnih kućišta i kamera za videonadzor, prikladnih za uporabu u najtežim okruženjima i za najzahtjevnije svrhe, kao što je nadzor obale, mora, granica i postrojenja teške industrije.

Digivod

Digivod je njemački proizvođač naprednog softvera za videoanalizu i tehničku zaštitu. Radi se o nagrađivanom softveru koji je modularan i koji, osim svojih osnovnih funkcionalnosti, ni na koji način nije ograničen i u potpunosti je modularan, što znači da se može maksimalno prilagoditi svakom pojedinom projektu i željama investitora.

Detectomat

Detectomat je jedan od vodećih njemačkih proizvođača sustava za dojavu požara koji proizvodi i prodaje opremu najviše kvalitete i vrhunskog dizajna, prikladnog za praktički neprimjetnu ugradnju u hotele i vile najviše klase.

Longse

Longse je kineski proizvođač opreme za videonadzor – fiksnih mini-dome i bullet te pokretnih (PTZ) kamera i digitalnih IP snimača. Radi se o opremi proizvedenoj prema svim svjetskim standardima, po vrlo povoljnim cijenama.

Kidde

Kidde je najveći svjetski proizvođač opreme za zaštitu od požara, čija ponuda uključuje aparate i deke za gašenje požara, detektore ugljičnog monoksida i dima.

Seitron

Seitron je talijanska tvrtka specijalizirana za proizvodnju termoregulatora, bežičnih termostata, instrumenata za mjerenje emisija plinova i opreme za sigurnost u sektoru plina –detektore za uporabu u industriji i domaćinstvu.“

UniPOS

UniPOS je bugarski proizvođač vatrodojavnih sustava čiji smo ovlašteni predstavnik za Republiku Hrvatsku od 2015. godine, a čije proizvode nudimo po najpristupačnijim cijenama. Naravno, radi se o kvalitetnim sustavima koji zadovoljavaju sve europske i hrvatske norme za sustave za dojavu požara.

AVE

AVE je talijanski proizvođač hotelskih sustava za kartičnu automatizaciju i hotelski menadžment te utičnica, prekidača i elektro-galanterije s vrhunskim modularnim dizajnom i tradicijom koja traje više od 110 godina.

Codine

Codine je belgijski proizvođač sustava za zaštitu umjetnina u muzejima, galerijama, crkvama sa tradicijom koja traje više od 40 godina.

Schrack Seconet

Schrack Seconet je austrijski prizvođač najsofisticiranijih sustava za dojavu požara na tržištu.

FireAngel

FireAngel je britanski proizvođač vrhunskih samostojećih CO i dimnih detektora.