Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

// PARTNERI

Naši partneri

Carrier Fire & Security

PARTNER ELECTRIC je certificirani partner tvrtke Carrier Fire & Security za našu regiju (nekad General Electric Security) od 2003. godine. Radi se o cijenjenom europskom proizvođaču sustava za dojavu požara i tehničke zaštite s dugogodišnjom tradicijom za kojeg je garantirana dostupnost zamijenskih dijelova i tehničke podrške kroz cijeli radni vijek opreme.

Videotec

Videotec je talijanski proizvođač visokokvalitetnih kućišta i kamera za videonadzor, prikladnih za uporabu u najtežim okruženjima i za najzahtjevnije svrhe, kao što je nadzor obale, mora, granica i postrojenja teške industrije.

Digivod

Digivod je njemački proizvođač naprednog softvera za videoanalizu i tehničku zaštitu. Radi se o nagrađivanom softveru koji je modularan i koji, osim svojih osnovnih funkcionalnosti, ni na koji način nije ograničen i u potpunosti je modularan, što znači da se može maksimalno prilagoditi svakom pojedinom projektu i željama investitora.

Detectomat

Detectomat je jedan od vodećih njemačkih proizvođača sustava za dojavu požara koji proizvodi i prodaje opremu najviše kvalitete i vrhunskog dizajna, prikladnog za praktički neprimjetnu ugradnju u hotele i vile najviše klase.

Longse

Longse je kineski proizvođač opreme za videonadzor – fiksnih mini-dome i bullet te pokretnih (PTZ) kamera i digitalnih IP snimača. Radi se o opremi proizvedenoj prema svim svjetskim standardima, po vrlo povoljnim cijenama.

Kidde

Kidde je najveći svjetski proizvođač opreme za zaštitu od požara, čija ponuda uključuje aparate i deke za gašenje požara, detektore ugljičnog monoksida i dima.

Seitron

Seitron je talijanska tvrtka specijalizirana za proizvodnju termoregulatora, bežičnih termostata, instrumenata za mjerenje emisija plinova i opreme za sigurnost u sektoru plina –detektore za uporabu u industriji i domaćinstvu.“

UniPOS

UniPOS je bugarski proizvođač vatrodojavnih sustava čiji smo ovlašteni predstavnik za Republiku Hrvatsku od 2015. godine, a čije proizvode nudimo po najpristupačnijim cijenama. Naravno, radi se o kvalitetnim sustavima koji zadovoljavaju sve europske i hrvatske norme za sustave za dojavu požara.

AVE

AVE je talijanski proizvođač hotelskih sustava za kartičnu automatizaciju i hotelski menadžment te utičnica, prekidača i elektro-galanterije s vrhunskim modularnim dizajnom i tradicijom koja traje više od 110 godina.

Codine

Codine je belgijski proizvođač sustava za zaštitu umjetnina u muzejima, galerijama, crkvama sa tradicijom koja traje više od 40 godina.

NSC

...

FireAngel

FireAngel je britanski proizvođač vrhunskih samostojećih CO i dimnih detektora.

Dahua Technology Co.,Ltd

Kod ugradnje sustava videonadzora koristimo kvalitetnu opremu jednog od vodećih svjetskih proizvođača Dahua Technology Co.,Ltd

// NAŠI PARTNERI

Što naši partneri i klijenti kažu o nama

Emilia Clarke
BTC Crystal Palace, Ljubljana
Matija Repina, technical manager
"Partner Electric has been our trusted partner for 12 years. A dedicated team of professionals who bring the utmost quality of service and a highest level of reliability to the table. It is always a pleasure putting a difficult projekt in trusted hands!"
Centar 2000, Zagreb
Hrvoje Natanelić , technical director
"A highly professionals team of young and motivated engineers specialized in design and implementation of custom made security system projects. The guaranteed quality of their after sale process and follow up services has been the deciding factor for our long term outstanding cooperation."
General Logistics Systems Croatia d.o.o.
Ivica Paradžik, Division operations manager
„Projektiranje, upravljanje i nadgledanje uvođenja opsežnog sustava tehničke zaštite za objekt tako velike površine u svakom je slučaju užurban posao, određen rokovima i ograničen budžetima, stoga smo izuzetno sretni što smo u Partner Electricu pronašli pravog partnera sa specifičnim i dugogodišnjim iskustvom u brzom i efikasnom rješavanju složenih situacija.“
City Plaza, Zagreb
Miha Ažman, general manager
"From project design to implementation and final execution, testing, comissioning and system maintenance, Partner Electric has been our most dependable provider of security systems. Top of the game! A team with expertise of the highest calibre."
Medicinski Centar Glavić d.o.o.
Prim. dr. Josip Glavić, Specijalist neurolog - ravnatelj Poliklinike Glavić Dubrovnik i Zagreb
samo da vjerujete, već i jamčite izvedbu najviše kvalitete, brzine i učinkovitosti. Partner Electric tim je za nas izveo uređenje elektroinstalacija i sustava zaštite u sklopu našeg novog objekta u Zagrebu, koji je uspješno završen, na vrijeme i unutar budžeta. Njihov profesionalni pristup i komunikacijske vještine ulijevaju potpuno povjerenje klijenta, a njihov kalibar posla precizan je i u najmanju ruku izvrstan.“