Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

PARTNERI

Naši partneri

Carrier Fire & Security

PARTNER ELECTRIC je certificirani partner tvrtke Carrier Fire & Security za našu regiju (nekad General Electric Security) od 2003. godine. Radi se o cijenjenom europskom proizvođaču sustava za dojavu požara i tehničke zaštite s dugogodišnjom tradicijom za kojeg je garantirana dostupnost zamijenskih dijelova i tehničke podrške kroz cijeli radni vijek opreme.

Videotec

Videotec je talijanski proizvođač visokokvalitetnih kućišta i kamera za videonadzor, prikladnih za uporabu u najtežim okruženjima i za najzahtjevnije svrhe, kao što je nadzor obale, mora, granica i postrojenja teške industrije.

Digivod

Digivod je njemački proizvođač naprednog softvera za videoanalizu i tehničku zaštitu. Radi se o nagrađivanom softveru koji je modularan i koji, osim svojih osnovnih funkcionalnosti, ni na koji način nije ograničen i u potpunosti je modularan, što znači da se može maksimalno prilagoditi svakom pojedinom projektu i željama investitora.

Detectomat

Detectomat je jedan od vodećih njemačkih proizvođača sustava za dojavu požara koji proizvodi i prodaje opremu najviše kvalitete i vrhunskog dizajna, prikladnog za praktički neprimjetnu ugradnju u hotele i vile najviše klase.

Longse

Longse je kineski proizvođač opreme za videonadzor – fiksnih mini-dome i bullet te pokretnih (PTZ) kamera i digitalnih IP snimača. Radi se o opremi proizvedenoj prema svim svjetskim standardima, po vrlo povoljnim cijenama.

Kidde

Kidde je najveći svjetski proizvođač opreme za zaštitu od požara, čija ponuda uključuje aparate i deke za gašenje požara, detektore ugljičnog monoksida i dima.

Seitron

Seitron je talijanska tvrtka specijalizirana za proizvodnju termoregulatora, bežičnih termostata, instrumenata za mjerenje emisija plinova i opreme za sigurnost u sektoru plina –detektore za uporabu u industriji i domaćinstvu.“

UniPOS

UniPOS je bugarski proizvođač vatrodojavnih sustava čiji smo ovlašteni predstavnik za Republiku Hrvatsku od 2015. godine, a čije proizvode nudimo po najpristupačnijim cijenama. Naravno, radi se o kvalitetnim sustavima koji zadovoljavaju sve europske i hrvatske norme za sustave za dojavu požara.

AVE

AVE je talijanski proizvođač hotelskih sustava za kartičnu automatizaciju i hotelski menadžment te utičnica, prekidača i elektro-galanterije s vrhunskim modularnim dizajnom i tradicijom koja traje više od 110 godina.

Codine

Codine je belgijski proizvođač sustava za zaštitu umjetnina u muzejima, galerijama, crkvama sa tradicijom koja traje više od 40 godina.

NSC

...

FireAngel

FireAngel je britanski proizvođač vrhunskih samostojećih CO i dimnih detektora.

Dahua Technology Co.,Ltd

Kod ugradnje sustava videonadzora koristimo kvalitetnu opremu jednog od vodećih svjetskih proizvođača Dahua Technology Co.,Ltd