Over 10 years we help companies reach their financial and branding goals. Engitech is a values-driven technology agency dedicated.

Gallery

Contacts

411 University St, Seattle, USA

engitech@oceanthemes.net

+1 -800-456-478-23

INTEGRACIJA SUSTAVA

Integracija sustava vatrodojave, protuprovale, kontrole pristupa i videonadzora

Integracija sustava je najelegantniji način praćenja cjelokupnog stanja objekta. Kod svih većih objekata, koji prema procjeni ugroženosti od požara moraju imati ugrađen sustav za dojavu požara, čiji se investitori odluče za dodatna rješenja iz domene tehničke zaštite integracija sustava olakšava procese.

Pod integriranim rješenjem smatramo projektiranje sustava vatrodojave i tehničke zaštite. To se omogućuje tako da se centrala za dojavu požara poveže s protuprovalnom centralom, centralom za sustav kontrole pristupa i nadzornim računalom sustava videonadzora. Na taj način će na jedinstvenom mjestu, na ergonomičan i jednostavan način, biti dostupni i pregledni svi podaci iz navedenih sustava.

Glavno rješenje koje nudimo u Partner Electricu  jest softver tvrtke Carrier Fire & Security, ATS8600. Navedeni softver nudi napredne mogućnosti integracija sustava vatrodojave sa svim sustavima tehničke zaštite.

// INTEGRACIJA SUSTAVA

Integracija sustava za hotelski menadžment – princip 'ključ u ruke'

Sustav se sastoji od hardverskog i softverskog dijela i omogućava nadgledanje i upravljanje kompletnim hotelom sa centralnog računala koje se nalazi na recepciji ili bilo gdje drugdje u hotelu. Sustav osigurava optimizaciju i kontrolu potrošnje energije za svaku sobu pojedinačno ili grupno i na taj način omogućava značajnu uštedu tijekom cijele godine.

Prednosti

Implementacija našeg sustava za hotelski menadžment investitoru donosi brojne prednosti:

  • smanjenje godišnjih troškova zbog pojednostavljenog načina upravljanja cjelokupnim hotelom i veće energetske učinkovitosti koja omogućava značajnu uštedu (i do 35%) na osvijetljenju, grijanju i klimatizaciji u odnosu na hotel koji nema implementiran sustav upravljanja;
  • potpuna sigurnost objekta je garantirana uz integraciju sustava videonadzora jer ne postoji način da se neopaženo uđe u sobu bez ovlaštenja;
  • automatizacija izdavanja i ulaska u sobe podiže hotel na višu razinu luksuza, kvalitete i efikasnosti što gosti cijene kao dodatnu vrijednost.
Integracija sustava

Beskontaktne kartice za goste

Hotelski sustav funkcionira na principu beskontaktnih kartica Mifare koje su u potpunosti zaštićene i nemoguće ih je neovlašteno umnožiti. Programiraju se za svakog korisnika (tj. gosta hotela, sobaricu, domare, voditelje smjene itd.) posebno. Osim toga, kartice se mogu programirati tako da se određenom gostu dozvoli ulazak u određeni dio hotela (npr. teretana, bazen, sauna) i da se odredi točan broj ulazaka nakon kojeg kartica više ne vrijedi za te prostore.

Oprema sobe

Svaka soba je opremljena vanjskim čitačem kartice pomoću kojega se otključavaju vrata, unutarnjim odlagačem kartice koji aktivira napajanje sobe (rasvjetu, klimatizaciju i utičnice), SOS-tipkalom u kupaonici i sobnim termostatom na kojemu gost može odrediti željenu temperaturu zraka. Osim navedene opreme, nudimo i senzore poplave za kupaonicu i magnetne kontakte koji signaliziraju stanje prozora – ukoliko ga gost otvori, nakon desetak sekundi se gasi klimatizacija, čime se štedi na električnoj energiji.

Estetika

Maske čitača kartica, termostata, prekidača, utičnica i ostale elektrogalanterije mogu se u potpunosti prilagoditi potrebama investitora. Na njima je moguće ispisati logo hotela, broj sobe i druge oznake, čime se hotelu daje dodatna posebnost. Osim činjenice da se radi o visokokvalitetnoj plastici koja se neće izlizati nakon godina korištenja, svaku pojedinačnu komponentu prekidača je moguće zamijeniti bez potrebe za kupnjom cijelog kompleta, što naši konkurenti nisu u mogućnosti ponuditi.

Signalizacija

Sustav signalizacije omogućava gostu da obavijesti osoblje hotela da je potrebno čišćenje sobe ili ne želi da ga se uznemirava tijekom boravka u sobi. U tom slučaju nitko greškom ne može pozvoniti niti ući u sobu. Isto tako, sustav omogućava osoblju hotela da u svakom trenutku vidi status sobe – je li izdana gostu, boravi li gost trenutno u njoj ili ne, do kada je izdana, je li očišćena ili spremna za izdavanje.

AVE hotelski sustavi

AVE S.p.A.
Domina – sustavi za kućnu, industrijsku i hotelsku automatizaciju 

Pogledajte ostale Partner Electric sustave zaštite

Klikom na sliku ispod otvorite uslugu sustava zaštite Partner Electric koja Vas zanima.